تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت


پیلاف روسی


 

پیلاف روسی

با سبزیجات در بیشتر مواقع میتوان غذاهای لذت بخش تازه ای تکمیل نمود. آموزشی داریم تحت عنوان پیلاف روسی که امیدواریم مورد بهره برداری شما قرار گیرد.

مواد ضروری برای پیلاف روسی

• نصف فنجان بادام پوست کنده و خلال شده

• دو قاشق سوپ خوری کره

• یک فنجان برنج

• دو فنجان آب مرغ

• نصف قاشق چای خوری کنجد

• یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل

• یک چهارم قاشق چای خوری نمک

• فلفل سیاه

طرز تهیه پیلاف روسی

 

فر را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید. بادام ها را به روش یک لایه، روی سینی فر ریخته و به مدت ۵ دقیقه آن را برشته کنید،با این وجود مراقب باشید که نسوزند. بعد آن را کنار بگذارید.

کره را در یک ظرف متوسط آب کنید، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید. کنجد ها را به آن اضافه کنید، سپس آب مرغ، زنجبیل، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد، در ظرف را ببندید. بعد از مدتی ظرف را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بگذارید بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج بطور کلی پخته شود. باقیمانده بادام ها را روی خوراک تکمیل شده بریزید و ان را تزئین کنید.

اگر پیرامون پیلاف روسی نظری دارید لطفا با ما به اشتراک بگذارید. منبع: سایت گیاهخواری

  انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 11


تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد